[РЕШЕН] Проблем с Viber - откача
#1
Здравейте момчета! От известно време наблюдавам странно поведение на viber. Първо на лаптопа, после и на настолната машина. Когато изпращам на някого линк до сайт или клип, снимка или някакъв файл просто - НЕ ИЗЛИЗА нищо на ответната страна, просто написания текст стои каквото последно съм писал, изпратената информация я няма и това е - излизания, влизания, рестарти - не. 
Освен това, постоянно крашва лошо - работи, работи и изведнъж се затваря от само себе си. 
Нещо му става, тия признаци не ги е имало никога до сега и всичко си е работило перфектно. 
Може би от около седмица да ги има, не съм обръщал внимание, да не би някой ъпдейт да съм пуснал без да съм се загледал, не знам от какво е, но ако някой има подобни проблеми и ако имате идеи как да разбера какво му е и как да го поправя, ще се радвам, че вече не се издържа. От многото бъгове спрях да ползвам скайпа и започнах вайбъра по - активно, уж за добро, ама........  Благодаря ви предварително!
   [Изображение: 835300.png] 


Отговори
#2
Вероятно се е получил някакъв бъг при ъпдейт, не знам и аз - изтрих приложението и го инсталират на ново - оказа се по - нова версия, за сега работеща и без проблеми - просто преинсталирайте! Отбелязвам проблема за решен, поздрави!
   [Изображение: 835300.png] 


Отговори
#3
Маркирам като РЕШЕН, мерси ,че докладва !
* StotinkaOS SOS хранилища .
* (NEW) Fedora COPR хранилища .

Не отговарям на технически въпроси на ЛС.
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)