ПИШЕТЕ НИ НА | stotinkaos.bg@gmail.com

В ПОДКРЕПА на StotinkaOS

ДАРИ СРЕДСТВА
ИЛИ СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

ПОДКРЕПИ НИ

СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР

Партньорите подпомагат проекта, като предоставят своите усуги и спомагат за неговото развитие. Свържи се с нас, за да подпомогнеш проекта в развитието му.

РАЗГЛАСИ ЗА ПРОЕКТА

Публикувай статии, линкове или добави реклами свързани с проекта на своя уеб сайт, блог или форум. Свържи се с нас за повече информация и необходими материали.

АДМИНИСТРИРАНЕ

Ако си системен администратор, Линукс администратор или администрираш уеб платформи. Стани наш сътрудник или влез в екипа и сподели своя опит.

ПРОГРАМИРАНЕ

Ако се занимаваш с компютърно програмиране, уеб програмиране или със софтуерното инженерство.Стани наш сътрудник или влез в екипа и сподели своя опит в разработването.

ТЕСТВАНЕ И QA

Тестерите и QA имат отговорността да сведат до минимум грешките в разработвания софтуер.Стани наш сътрудник и тествай възможните сценарии за употребата му.

ДИЗАЙН

Ако си графичен дизайнер, уеб дизайнер или създаването на UI/UX е това, което обичаш да правиш.Стани наш сътрудник или влез в екипа и сподели своя опит в дизайна.

ПРЕВОДИ

Ако владееш Английски език или имаш опит в превеждането на програмни продукти и софтуер.Стани наш сътрудник и ни подкрепи в осигуряването на многоезичен сервиз.

КОПИРАЙТИНГ

Ако си добър в списването на разгласителни текстове или в създаването на маркетингови послания.Стани наш сътрудник и ни подкрепи в рекламата и връзките с обществеността.